Semler IT

Semler IT er Danmarks største leverandør af IT-løsninger til autobranchen med mere end 40 års brancheerfaring. Semler IT beskæftiger ca. 70 medarbejdere indenfor forretningsområderne Business Management, Salg, Udvikling og Drift.

Vores konsulenter, ServiceDesk og kørende teknikere vartager IT-supporten til vores kunder og bistår med serviceeftersyn af IT-systemerne, implementering og undervisning i egne IT-systemer.

Vi er et datterselskab af Semler Gruppen, der ejer Skandinavisk Motor Co. A/S. SMC blev grundlagt i 1917 og omfatter i dag import og salg af Volkswagen person- og erhvervsbiler, Audi, ŠKODA og SEAT. SMC var blandt de første i autobranchen til at indføre ny teknologi i forretningsdriften og vi leverer IT-løsninger til 140 bilforhandlere/-værksteder i Danmark.

Semler IT har stærke kompetencer indenfor Internet/Notes/Office365 med specialister i projektledelse, trend- og imageanalyser, søgemaskineoptimering/søgemaskinemarketing (SEO/SEM), rådgivning ved udvikling af hjemmesider, mobilsites, kampagnesider, bannerkampagner, elektroniske og interaktive online magasiner, samt løsninger indenfor SMS, CMS, Notes, Office365, intranet og IT-administration.

Herudover tilbyder Semler IT et bredt udvalg indenfor hardware, originale forbrugsstoffer, grønne IT-løsninger, samt trådløse og mobile løsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4328 8000, kontakte en af vores konsulenter eller sende os en e-mail kontaktit@semler.dk