Vi slår et slag for Grøn IT

Gammelt IT udstyr kan bortskaffes på flere måder, men ikke alle gavner både dig og miljøet. Med Semler IT og Greentech Denmark kan du sikre dig at dit IT skrald indgår i grøn genanvendelse, mens gamle data destrueres på forsvarlig vis.

Semler IT har indgået en aftale med Greentech Denmark, som er certificeret partner indenfor genanvendelse og sikker sletning af data. Greentech Denmark sørger for at afhente dit IT affald og alle produkter, der indeholder data renses ved hjælp af magnetteknologi, som er den mest forsvarlige måde at destruere data på. IT skraldet bliver efterfølgende skilt ad og sorteret til genanvendelse.  Ordningen er helt uden beregning for dig, så det er bare at komme i gang.  Kontakt khs@semler.dk el. mfp@semler.dk og hør nærmere om fordelene.

 


Mere Genbrug

I Semler IT prøver vi hele tiden at tænke grønt, dér hvor det giver mening. Derfor vil vi også gerne minde om indkøbsaftalen imellem Lexmark og Semler, hvor du har mulighed for at bestille en returkasse til brugte tonere. Formålet med Lexmarks returprogram er at sikre, at tomme Lexmark blækpatroner og laserkassetter genanvendes eller genbruges korrekt, så det ikke skader miljøet.

 

Du tilmelder dig programmet ved at kontakte Majken Wilhjelm på tlf.45998829 eller email majken.wilhjelm@lexmark.dk, hvorefter du modtager login og link samt den ønskede returkasse. Når kassen er fyldt op, benytter du dette link til at bestille afhentning og bestilling af ny kasse. Det er naturligvis gratis for dig.

 

Kristina Sørensen, IT-Salgskoordinator