Karl bliver erstattet

Semler IT arbejder konstant på at optimere og modernisere AutoCore, herunder også de underliggende systemer, som AutoCore er afhængig af. Vi har igennem mange år anvendt CA-Earl – i daglig tale kaldet ”Karl” – samt en større portefølje af SAS-Institute-produkter til at udtrække, behandle og rapportere data fra AutoCore i form af statistikker og lister til brugere.

 

SAS har gennem mange år været en del af miljøet omkring BI (Business Intelligense), men alt dette er gennem 2010 og 2011 lagt over i Cognos. For at gøre tingene mere enkle, har vi på den centrale AutoCore platform udskiftet både ”Karl” og SAS med ét andet produkt kaldet WPS.

 

Vi brugte sidste kvartal af 2011 på at konvertere ca. 600 jobs til WPS og skulle - af licensmæssige årsager - være færdige inden årsskiftet. Det gik for nogle ud over juleferien, da vi var lidt pressede, men den sidste test blev foretaget og godkendt den 31-12-2011 kl. 14:02. WPS har nogle klare fordele, som vi kan drage nytte af i det fremtidige arbejde med at modernisere og optimere systemerne.

 

WPS giver nogle fleksible muligheder for at ”skrue” på hastigheden på den centrale computer uden at vi bliver straffet i form af dyrere licenser på det område. Det er naturligvis et stort plus og skaber værdi for den konstante forbedring af hele systemet.

 

 

Udviklingschef Torben Andersen