Gør som Obama

Sociale medier er kommet for at blive og virksomhederne er ikke sene til at udnytte dem som en del af markedsføringen, når de nu alligevel ikke er til at komme udenom. Men for den enkelte aktive bruger af forskellige platforme, kan det ind i mellem synes uoverskueligt, hvis man er på flere netværk samtidig.

 

HootSuite
Så kan man vælge blandt flere applikationer til smartphones, iPad og pc, hvis man ønsker at opdatere sin status eller holde sig orienteret om andres. I Det Hvide Hus bruger man HootSuite til at opdatere Præsident Obamas Twitter konto. HootSuite giver dig også mulighed for at oprette en såkaldt Stream, der samler alle tweets om bestemte nøgleord og emner. Det gør overvågningen særlig effektiv, hvis man f.eks. som virksomhed vil følge med i kundetilfredshed. Du kan opdatere din status på forudvalgte tidspunkter og på flere netværk samtidig, så det bliver meget nemt at vise sin tilstedeværelse – som person eller som virksomhed.

 

 

  HootSuite

HootSuite fås i en gratis version med reklamer, men også i en reklamefri licensversion til ca. kr. 35,- om måneden, hvor du også har adgang til statistik over klik på dine opslag.

 

Læs mere om HootSuite her eller søg den direkte i din App Store.

 

 

Produktchef Thomas Hansen