Google er verdens førende søgemaskine

Annoncering på Google kan tiltrække endnu flere kunder til din forretning, både i forbindelse med køb af ny og brugt bil eller at sikre flere kunder på værkstedet. Semler IT tilbyder en unik pakke til annoncering på Google, således at du kan få målrettet trafikken til dit website og dermed trække flere kunder ind i din forretning. Der er naturligvis mulighed for at tilpasse annonceringen til et lokalområde, således at der ikke bruges unødvendige markedsføringskroner på landsdækkende annoncering.

Hvad tilbyder Semler IT?
Med Adwords pakkerne fra Semler IT, står vi for håndteringen af din kampagne, analyse og rapportering af resultatet, udarbejdelse af annoncetekster m.m.

Via et tæt samarbejde med Google i Danmark, er Semler IT din garanti for en succesfuld håndtering af dine annoncer på Google, således at dit budget bliver så effektivt som muligt. Semler IT sikrer dig den optimale pakke af søgeord og at dit budget på de forskellige søgeord fastsættes ud fra den bedste pris. Målet med håndteringen af dine annoncer er, at give din forretning den bedste synlighed for den bedste pris.

Sammensæt din egen annonceringspakke
Adwords pakkerne fra Semler IT er direkte målrettet Autobranchen, således at du kan tilpasse produktet til netop de områder, der passer til din forretning. Hver enkelt modul indeholder mellem 100 og 1.000 søgeordskombinationer, så der er mulighed for at få vist dine annoncer på de søgeord, som netop dine kunder bruger, når de søger på Google. I tilknytning til de forskellige søgeord, vil der blive udarbejdet en række forskellige annoncetekster, således at disse altid er tilpasset dine kunders søgninger på Google.

En overordnet annonceringspakke for din forretning kunne f.eks. indeholde søgeord som ny bil, billig bil, god bil, brugt bil m.m. 

En annonceringspakke for ’Værksted’ kunne f.eks. indeholde søgeord som service, værksted, reparation, reservedele, dæk m.m. 

En annonceringspakke for et mærke kunne f.eks. indeholde søgeord om de modeller, der føres i forretningen. Eksempelvis indeholder Volkswagen-pakken søgeord for de enkelte modeller (up!, Polo, Golf 7, Passat etc.). Bemærk; mærkepakkerne tilbydes for alle mærker.

Hvad koster Adwords pakker via Semler IT?
Prisen for Adwords afhænger af, hvilke pakker du gerne vil have tilknyttet din løsning. Mediebudgettet afhænger udelukkende af antallet af klik på dine annoncer. Semler IT anbefaler et dagsbudget fra 100 kr. pr. dag ved lokal annoncering, men bliv ikke overrasket, hvis det daglige budget bliver lavere.

Adwords pakker fra Semler IT har en fast pris, afhængigt af antal pakker, således at din omkostning til håndtering, udarbejdelse af annoncetekster, rapportering m.v. ikke afhænger af at få givet din forretning så mange klik som muligt, men derimod så relevante klik som muligt.

Priser:

Første måned inkl. 1 pakke

kr.

2.250,-

Efterfølgende måned                                   

kr.

1.250,-

Yderligere pakker pr. stk. pr. måned             

kr.

250,-

Alle priser er eksklusiv moms.

For mere information, kontakt venligst Semler IT´s specialist på Online medier, Dan B, Andersen, dba@semler.dk

 

Afdelingsleder, Thomas Hansen, th@semler.dk