Forøg din effektivitet i Lotus Notes

Vigtige mails?

I den nye version af Lotus Notes 8.5.3, er der ny funktionalitet, som med fordel kan bruges i det daglige arbejde, hvis man ønsker at forøge sin effektivitet.

 
Hånden på hjertet …. hvor tit tjekker du din mail, når du kan se, at der er kommet ny post? 9 ud af 10 gange? Det er nu muligt at få vist en mindre infoboks, nede i højre hjørne af skærmen. Infoboksen viser navnet på afsenderen og hvilket emne, de seneste to indkomne mails har:

 

 

Således kan man hurtigt vurdere om det er nødvendigt at gå i indbakken med det samme, eller om det kan vente til senere – effektiviteten øges.

 

Er du fan af genvejstaster i stedet for brug af mus?

Her er en liste over nyttige genvejstaster i Lotus Notes, som kan bruges uanset hvor i Lotus Notes, du befinder dig. Dvs. arbejder du i en database og ønsker at sende en mail, så er 'Ctrl M' genvejen til at oprette en ny mail.

Klik her for at hente en pdf oversigt over de nyttige genvejstaster.

 

Bemærk, du kan også trykke 'Ctrl+Shift L' for at få listen af genveje frem!

 

Mødemateriale fra mailen

Modtager du en mail og ønsker du efterfølgende at oprette en kalenderaftale på baggrund af samme mail, er det nu muligt at trække mailen over i kalenderen (i widgetbaren i højre side af Lotus Notes), hvorefter der automatisk oprettes en kalenderaftale, hvor mailens indhold er lagt ind i kalenderaftalens beskrivelse. Nem, hurtigt og effektivt!

 

 

 

Kalenderaftale oprettes:

 


 

Mailens indhold er indsat:

 

 

Bemærk, disse nye funktionaliteter (og mange flere) kræver, at du kører Lotus Notes 8.5.3!

 

 

Produktchef Thomas Hansen