Få succes med den nye prøveturs app

Spar tid
Mange forhandlere har efterhånden fået øjnene op for, at den nye prøveturs app kan spare dem for både tid og besvær, når der skal udfærdiges køresedler til kunderne ifm. prøveture. Det er især tydeligt at se, når der holdes åbent hus arrangementer, hvor hundredvis af kunder skal sendes afsted på prøveture. Med den nye app spares mange af de manuelle arbejdsgange væk. Køresedlen sendes elektronisk til kunden via MMS eller e-mail, og bagefter kan rådgiveren finde køresedlen og informationerne om prøveturen i AutoCore Salg og CRM.

Kort fortalt…
- Opret køresedler nemt og hurtigt
- Send køresedler via MMS og e-mail
- Find afsluttede prøveture i AutoCore Salg og CRM
- Angiv samtykke til markedsføring
- Virker overalt, hvor der er WiFi og 3G/4G
- Virker til iPhone og iPad

Tal fra januar 2018
I januar måned blev der i gennemsnit oprettet 130 køresedler om dagen via den nye prøveturs app. I åbent hus weekenderne blev der oprettet over 1.000 køresedler hver weekend, hvilket svarer til 45 % af alle oprettede køresedler. Over 60 forhandlere har taget den nye prøveturs app i brug, og de er fordelt på op mod 200 iPhones og iPads.

Hvilken prøveturs app bruger du?
Når vi besøger vores forhandlere, hjælper vi gerne med installationen af arbejdsrelaterede apps. Vi oplever i den forbindelse, at nogle forhandlere stadig forsøger at benytte den gamle prøveturs app, hvor det ikke er muligt at scanne kørekort.

Det er det vigtigt, at du sletter denne app, da den er taget ud af drift og ikke længere er understøttet. Vi hjælper gerne med at installere den nye prøveturs app, hvis du har behov for det.

Sådan kommer du i gang
Se vores videoer, som guider dig igennem installationsprocessen, i cockpittet i AutoCore Salg under menupunktet Apps.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores Servicedesk på telefon 43 28 83 00 + 2 eller ved at skrive en mail til servicedesk@semler.dk.