Nyhedsbrev

CRM er kommet for at blive

14-12-2009

Et ordsprog siger, at når forandringens vinde blæser, er der nogen, der bygger læsejl, og andre, der bygger vindmøller.

Semler IT reducerer CO2 udslippet ved at udskifte Control D/V

14-12-2009

Som vi skrev i forrige Nyhedsbrev, arbejder Semler IT i øjeblikket på et projekt, der går ud på at udskifte Control D/V - til fordel for PageCenter.

BM Afdelingen

14-12-2009

Vi er i BM-afdelingen ved at lægge sidste hånd på en ny BM-portal, som er en del af AutoCore. Den vil i løbet af 2010 udvikle sig til et værdifuldt værktøj for ledere hos forhandlere til at støtte dem i deres løbende opgaver med at skabe dybere forretningsindsigt og dermed at styre forretningen. Fra 2010 vil adgang til nye rapporter og analyser ske i den nye BM-portal, og alene blive tilgængelige her. Indholdet af BM-portal vil starte med økonomi-rapportering og gradvist blive udbygget. Henover året vil rapporteringspakker for eftermarkedet og salg blive udviklet, og gjort tilgængelige i portalen.

 

Mere information vil komme efterhånden som indholdet i BM-portal udvides.

Vær en Scrooge og gavn miljøet

14-12-2009

I Semler IT vil vi gerne være med til at spare på ressourcerne, både internt og ude hos vores kunder.

SEO/SEM Seminar i Fredericia

14-12-2009

Tilslutningen var stor, da Semler IT holdt et IT mini-seminar i Fredericia den 8. december.  Selvom december er en travl måned, forretningsmæssigt og privat, valgte vi at lave en opfølgning på Årsmødets indslag om Internettet, mens forhandlerne og deres IT-ansvarlige stadig havde indslaget i frisk erindring.

Med mini-seminaret ønskede Semler IT´s Internet afdeling at gå dybere ind i et bredt emne og se på især søgemaskineoptimering og søgemaskinemarketing. Tilhørerne blev klædt på til at foretage en kritisk vurdering af egen hjemmeside i forhold til ranking på Google og fik gode råd til at ændre på deres placering.

Onlinesystemet bliver til AutoCore

14-12-2009

AutoCore er det nye navn for det totale system Semler IT i dag tilbyder forhandlerne. Navnet dækker over både Onlinesystemet og den portefølje af delsystemer og komponenter, der er udviklet af fabrikkerne og af Semler IT selv på andre platforme og med andre teknologier. Delsystemerne er tæt integreret i en ny og moderne infrastruktur og leveres som et system til forhandlerne. Brugertilgangen til forretningslogikken vil fremover blive baseret på webportaler, hvor de første 3 allerede er ved at blive realiseret.

Vinterforanstaltninger

29-10-2009

Det er nu du skal tænke lidt fremad og planlægge dine kunders dækskifte. Med Semler IT´s Dækopbevaringsløsning har du mulighed....

Semler reducerer print

27-10-2009

Semler IT har igangsat et projekt med at udskifte Control D/V - det system, der arkiverer og fordeler print – til fordel for PageCenter.

Ny funktion i Onlinesystemet

09-10-2009

De nylige ændringer i loven om registreringsafgift giver leasingselskaberne mulighed for at afregne registreringsafgiften periodevis.

Semler IT Årsmøde

27-08-2009

Kære forhandler: Du kan nu tilmelde dig Semler IT´s Årsmøde. Se mere om dagens agenda og forløb på micrositet.

Besparelser på print

03-07-2009

MLA-Gruppen A/S har netop fået implementeret printerløsningen. Der er sparet 19 formularer væk, som nu alle printes på blankt papir med perforering.

Fyldte mailbokse - Styr den før den styrer dig!

03-07-2009

 

Indbakken i mailboksen kan for nogle være en betydeligt stress parameter i det daglige. Lær hvordan du undgår det.

Hjemmesidekonkurrencen afsluttet

03-07-2009

Semler IT´s nye hjemmeside er kommet rigtig godt fra start. Konkurrencen gav en flot respons med ris og heldigvis også en masse ros.

SPAM mails - et stigende problem!

03-07-2009

Alle, der har en e-mail adresse, har på ét eller andet tidspunkt fået uønskede mails, fra mere eller mindre ukendte afsendere.

Forenkling fremmer forståelsen, Deltag i konkurrencen

01-05-2009

Har du været inde på vores hjemmeside for nylig? Vi har forenklet funktionaliteten og bestræbt os på at skabe en logisk tilgang til de forskellige områder, du - som kunde hos Semler IT - typisk har behov for.

Status CRM

30-03-2009

I vores seneste nyhedsbreve har vi informeret om CRM (forkortelse for Customer Relationship Management), og vil i denne udgave give et indblik i de praktiske erfaringer, der allerede nu er høstet.

Flere kunder til Forhandlerne

30-03-2009

I Danmark benyttes Google til mere end 90 % af alle internet søgninger. Det menes at 85 % af al viden omkring biler hentes af vores kunder på internettet.

Grøn IT - Sort Snak?

30-03-2009

Begreber som CO2 kvoter, klimakonference og drivhuseffekt er blevet  dagligdags ord, som vi alle skal forholde os til.

Nyheder fra Semler BM

20-02-2009

Semler BM's kerneværktøj, Cognos BI, er netop blevet opgraderet til en version 8.4, da denne version indeholder en lang række brugbare funktioner og forbedringer i forhold til forgængeren. I denne nye version er der fx større integration mellem Planning og BI.

Mobilsite i drift hos SEAT

20-02-2009

Som omtalt i december måneds nyhedsbrev har Semler IT udviklet en ny web-løsning til mobiltelefoner. Denne løsning er nu i drift hos Seat.