Nyhedsbrev

Nye løsninger i Semler IT

18-12-2008

Semler IT har udviklet 3 nye produkter for henholdsvis Bilinfo data, Mobile løsninger og Elektronisk Køre- og Slutseddel.

- Semler IT kan nu modtage brugtbilsdata fra Bilinfo og videreføre disse data til forhandlernes hjemmesider. Det sparer manuel vedligeholdelse.

- Mobile løsninger giver mobiltelefon ejere mulighed for gå på mærkernes hjemmeside og derfra bl.a. finde sin forhandler, booke en prøvetur eller læse nyheder på sitet.

- Elektronisk Køre- og Slutseddel er løsningen til at håndtere køre- og slutsedler elektronisk med integration til Onlinesystemet, med opslag hos TDC og CRM (Centralregistret for Motorkøretøjer)

Værdistigning for www.volkswagen.dk

18-12-2008

Volkswagen har efter Googles officielle målestok, PageRank, bedret sin placering på internettet markant.
I en tid, der er præget af faldende forbrugertillid samt stigende renter på verdensmarkedet, er der gode nyheder for Volkswagen på internettet - En væsentlig stigning i den værdi, som måles af Google.

Det effektive Klik

18-12-2008

I november og december måned har Semler IT været på rundtur hos en række forhandlere, for at kigge på brugen af Online-systemet. Dette arbejde vil fortsætte ind i det nye år, således at vi kommer rundt til flest mulige forhandlere. Forarbejdet er en grundig gennemgang af den enkelte forhandlers brug af Online-systemet, som så bliver præsenteret og behandlet sammen med forhandleren.

Semler IT kursusoversigt for 1. halvår 2009

08-12-2008

Så er kursuskataloget klar for 1. halvår 2009.