44 år hos Semler Gruppen

Gunner Adamsen med Dronningens Fortjenstmedalje


 

Fredag den 31. august blev der afholdt afskedsreception for Gunner Adamsen på Banemarksvej 4. Dagen var samtidig Gunners 70 års fødselsdag. Gunner fik overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af Jens Bjerrisgaard og blev hyldet for sin mærkbare indsats, som har skabt mange bekendtskaber og relationer, gennem årene.


Fra hulkort til den digitale tidsalder
Gunner har været med hele vejen i sine 44 år hos Semler Gruppen. ”Jeg har været med fra hulkortet til den digitale tidsalder. Da jeg startede, havde vi ingen computere. Vi lejede en IBM maskine, som dengang stod på Vesterbro i København. Der var kun én maskine i hele Danmark, og vi havde den i en time lørdag aften, hvor vi kunne køre lagerstyring. Den stod i et vindue, så nysgerrige tilskuere kunne se på, mens vi arbejdede. I 1969 fik vi vores egen maskine her i koncernen, og vi var kun nummer to eller tre i Danmark.”


Høj af at hjælpe
Som pioner på området var Gunner med til at lave det første regnskabssystem og det første bogholderisystem i 1969. Systemerne er unikke, fordi de er integreret i forhandlersystemet, og i 1972 kom den første forhandler på systemet:
”Systemerne, som vi havde bygget op, skulle ud til forhandlerne. Derfor blev jeg forhandlerkonsulent, og det har nok været den bedste tid, jeg har haft. Man bliver helt høj over at have hjulpet nogen, og det var en rigtig god oplevelse at komme ud til forhandlerne og hjælpe dem med at få forretningsgangene og et nyt system til at køre. Det var primitivt og en ny verden.”


Et stort tillykke
Med sine skiftende titler har Gunner gennem årene spillet en stor rolle for kollegaer og forhandlere, og har stået i front for udviklingen af de systemer, der stadig bruges i dag. Vi ønsker Gunner et stort tillykke og siger tak for indsatsen, som har gjort en afgørende forskel for Semler Gruppen, herunder Skandinavisk Motor Co.