Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores systemer, produkter eller løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Salgs- og Konsulentafdelingen
For at sikre den bedste arbejdsgang, er det vigtig at man kender de muligheder, der findes på markedet. Derfor råder Semler IT over specialiserede konsulenter inden for Autobranchen og de IT systemer, der benyttes benytter i dagligdagen.

Kontakt vores konsulenter, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om de muligheder, Semler IT kan tilbyde din virksomhed i Autobranchen.
Salgs- og Konsulentafdelingen

IT Salg
En virksomhed er meget afhængig af det IT udstyr, som bruges. Derfor har Semler IT en afdeling, dedikeret til hardware og software.

Står du og mangler PC udstyr eller ønsker du mere viden om hvordan eventuel ny hardware kan være med til at understøtte dine medarbejdere i dagligdagen, er du meget velkommen til at kontakte vores IT Salgsafdeling, der sidder klar til at finde den optimale løsning til netop dig.
IT Salg 

Rådgivning og Kørende Serviceteknikere
Vi varetager IT-supporten til vores kunder og bistår med serviceeftersyn af IT-systemerne, så du er sikret en effektiv udnyttelse af både hardware og software i forretningen.
Rådgivning og Kørende Serviceteknikere 

ServiceDesk
Ikke alle er superbrugere og det skal man heller ikke være. Men de fleste medarbejdere løser deres opgaver ved hjælp af IT og nogle gange kan IT være meget komplekst og forbruge mere tid, end meningen var. 

Derfor står Semler IT´s ServiceDesk klar til at hjælpe dig til at komme hurtigt videre med det, der vigtigt for dig. Kontakt vores ServiceDesk, hvis systemerne driller.
ServiceDesk

Semler IT
Banemarksvej 4
DK-2605 Brøndby

Telefon +45 4328 8000
Fax       +45 4328 8001
E-mail    kontaktit@semler.dk